Zář 082024

Podpora ekologickej jazdy je v súčasnosti vysoká, elektromotory sú v trende

Podpora ekologickej jazdy je v súčasnosti vysoká, elektromotory sú v trende


Jazdiť autom či na motorke alebo bicykli nie je nič netradičné, práve naopak, všetky spôsoby sa stali bežnou súčasťou života, preto človek vyhľadáva niečo iné, originálne, s vidinou adrenalínového zážitku a dobrodružstva. Splniť nám to môže napríklad elektrická štvorkolka. Každý, kto chce jazdiť inak ako je to bežné, má záujem vyskúšať trocha viac dobrodružstva pri jazde na štvorkolke 1500W 60V s elektrickým pohonom, ktorá je špičkovo vybavená. Ide o kvalitný produkt, spájajúci v sebe výkon s kvalitným prevedením, ale aj bezpečnosť. Moderná technológia na vysokej úrovni ponúka pohodlie počas jazdy, komfortné riadenie, ekologickú jazdu a efektívnosť pri preprave prevažne v teréne, pretože tieto vozidlá nie sú určené na bežné komunikácie.

Zábava pre každú vekovú kategóriu

Pri kúpe elektrickej štvorkolky vám predajca poradí s výberom, pretože na trhu ich je dosť a každá má iné vlastnosti či výbavu, ale aj elektricka stvorkolka výkon motora. Spomínaný typ má tichý elektromotor, dlhú životnosť, kvalitný materiál, ovládanie diaľkovým ovládačom, pohon má obojsmerný, má zadné a predné LED osvetlenie, nastaviteľný podvozok, LED displej, ktorý ukazuje všetky dôležité veličiny vrátane stavu batérie či prekonaných kilometroch.

V každom teréne bude schopná jazdy

Štvorkolka je vybavená aj diferenciálom, aby mala dostatočnú stabilitu v teréne, štartovanie je bezkľúčové, na diaľku, nabíjanie umožňuje integrovaná zásuvka, má integrované predné kotúčové a zadné hydraulické brzdy, ktoré vozidlo bezpečne zastavia. Súčasťou je húkačka a v cene je aj nabíjačka. Nosnosť tejto štvorkolky je 82kg, čas nabíjania je cca 8 hodín, maximálna dosiahnutá rýchlosť je 45km/h, ak má jazdec hmotnosť asi 70kg. Výrobca MiniRocket Motors udáva dojazd asi 35km. Všetky spomínané vlastnosti zaraďujú spomínaný typ štvorkolky medzi zaujímavé možnosti jazdenia v teréne, ktorý by sa bežným vozidlom zdolával veľmi ťažko, preto si ich obstarávajú hlavne ľudia, ktorí bývajú mimo miest alebo vyhľadávajú adrenalínové dobrodružstvo.